Kontakt podjetja Slavica Poženel s.p.


Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja..

Pri podjetju Slavica Poženel s.p. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

Slavica Poženel s.p. kontakt

Kontaktni podatki podjetja Slavica Poženel s.p.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 040 605-918. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju Slavica Poženel s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - KONTAKT ...

KONTAKT - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Slavica Poženel s.p.

Hruševo 127
    1356 Dobrova

Davčna št.: 30571189


Delovni čas    Pon-Čet 09:30-14:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Notice: Undefined variable: GoodBYE in /home/vegart33/delo-z-glino.si/index.php on line 1037

Delite stran delo-z-glino.si - KONTAKT na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani delo-z-glino.si - KONTAKT, in s tem sporočamo drugim, kaj delo-z-glino.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


KONTAKT - Kontakt podjetja Slavica Poženel s.p.

delo-z-glino.si

delo-z-glino.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.